Beyin ölümü gerçekleşti diye ailesi hastaneye koştu, genç yeniden hayat tutundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beyin ölümü gerçekleşti diye ailesi hastaneye koştu, genç yeniden hayat tutundu

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş'ta bir şahıs trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Gencin kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Aile ölüm haberinin ardından hastaneye koşunca genç tekrar hataya tutundu.

Kahramanmaraş'ta trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan gencin beyin ölümü gerçekleşti. Aile ölüm haberinin ardından organ bağışı yapmak ve cenazeyi almak için hastaneye gittiğinde oğullarının yaşam destek ünitesinde tekrar hayata tutunduğunu öğrendi.

YAŞAM DESTEK ÜNİTESİNE BAĞLANDI

Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Mahallesi'nde yaşayan 27 yaşındaki Ali Tepedir, 9 Ekim akşam saatlerinde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde trafik kazası geçirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve kalbi duran Tepedir, beyin ölümünün büyük oranda gerçekleşerek yaşam destek ünitesine bağlandı.

AİLESİ GELİNCE HAYATA TUTUNDU

Haberi alan aile üyeleri Gaziantep’teki hastaneye cenazelerini almak üzere gitti. Öte yandan, Tepedir’in yakınları Kahramanmaraş’taki evlerinde cenaze hazırlıkları yapıp, mezarını bile kazdırdı. Gaziantep'e giden aile üyelerine sabah saatlerinde uzman doktorlar tarafından Ali Tepedir’e konsültasyon yapıldığı ve hayati tehlikesinin devam etmekle birlikte henüz herhangi bir ölümden bahsedilemeyeceği bilgisini verdi.

AİLE ŞOKE OLDU

Aldıkları bilgi karşısında şaşıran aile haberi ve Kahramanmaraş’taki yakınlarına bildirdi. Cenaze ve taziye için toplanan akrabalar, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek evden ayrıldı.

Beyin ölümü gerçekleşti diye ailesi hastaneye koştu, genç yeniden hayat tutundu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...