Beyin ameliyatı geçirmiş çocuğa akılalmaz şiddet!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beyin ameliyatı geçirmiş çocuğa akılalmaz şiddet!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kağıthane'de 7 yıl önce beyin ameliyatı geçiren 15 yaşındaki çocuk, aynı iş yerinde çalıştığı 30 yaşındaki bir kişi tarafından darp edildi. Şiddet uygulayan ve o anları kaydettiren kişinin çocuğa işkence yaptığı da öne sürülürken, iş yeri sahibi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kağıthane Talatpaşa'da bir iş yerinde yaşandı. İddiaya göre 11 yıl önce 2'nci kattan düşerek ağır yaralanan ve beyin ameliyatı geçiren bugün 15 yaşındaki Enes Y. çalıştığı tekstil atölyesi sahibi Y.B.’nin şiddetine maruz kalmış ve Enes Y.’nin elinde, kollarında kesikler oluşmuştu. Konunun haberlere yansımasının ardından hareket geçen ekipler, mağdur Enes Y.’nin evine gelerek babasıyla konuştu. Baba oğlunun 1,5 yıldır atölyede çalıştığını ve iş yeri sahibi Y.B.’nin oğlunu darp ettiğini ve videoya kaydettiğini söyledi. Mağdur Enes Y. ekipler kontrolünden hastaneye götürülerek darp raporu alınarak, işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde çocuğu darp eden iş yeri sahibi Y.B. isimli şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Beyin ameliyatı geçirmiş çocuğa akılalmaz şiddet!

Döverken video çektirdi

Y.B., Enes Y.'yi dövdüğü o anlardan birini bir başka kişiye cep telefonuyla kaydettirdi. Görüntülerde çocuğa tekme ve tokatlar atan kişinin beyin ameliyatı geçiren çocuğun kafasına da birçok kez vurduğu görüldü. Görüntünün çocuğun amcasına ulaşmasının ardından aile çocuğu o iş yerinden aldı. Bir başka videoda ise çocuğun elindeki ve kolundaki yaraları çekerek kimin yaptığını soran Yücel B.’ye 15 yaşındaki çocuk "Sen yaktın ya Yücel ağabey, burayı da sen kestin" cevabını verdi. Bunun üzerine Yücel B.'nin "Az yapmışım" dediği duyuluyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...