Bestekâr Alâeddin Yavaşça hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Bestekâr Alâeddin Yavaşça hastaneye kaldırıldı

YAŞAM Haberleri

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça’nın hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Ünlü sanatçı ve yazar Onur Akay, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımla konservatuvarda hocası olan Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça'nın hastaneye kaldırıldığını söyleyerek dua istedi.

Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça'nın evinde çekilmiş fotoğrafını paylaşarak altına not düşen Onur Akay yaptığı paylaşımda, "Öğrencisi olmaktan dolayı çok mutlu olduğum Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça'nın, 2006 yılında bacağı kırılmıştı ve mezun olacağımız yıl bizi başka bir hocaya bırakmadı. Evinde derslere devam ettik. Şu an 92 yaşında olan hocamız hastanede ve kalça kırığı ameliyatı oldu. Yaşayan en büyük bestekâr için dualarınızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...