Benzin istasyonunda dehşet: Yakıt alırken araç patladı

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
Benzin istasyonunda dehşet: Yakıt alırken araç patladı

YAŞAM Haberleri  / Daily Mail

Brezilya’da Mário Magalhães (67) isimli adam, Rio de Janeiro’da benzin istasyonunda arabasına yakıt alırken bir anda araç infilak etti. Güvenlik kamerası görüntüleri, patlamanın adam arabanın bagajını açtığı sırada meydana geldiğini gösteriyor.

Magalhães, patlamanın şiddetiyle havaya fırladı ve ardından yere çakıldı. Mahalli basın, Salgado Filho hastanesine kaldırılan ve ameliyat edilen adamın sağlık durumunun ciddi olduğunu bildirdi.

Patlama sırasında arabanın önünde duran karısı ise Souza Aguiar hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralanan kadın hastanede tedavi edildi. Patlama sonrası otomobil kullanılmaz hale gelirken istasyonda da büyük tahribat meydana geldi.

Benzin istasyonunda görevli Hugo Ruan (25) infilak eden otomobilin gaz tüpünün paslı olduğunu söyledi. Tüpün, geçtiğimiz ocak ayında servise girmiş olması gerektiği açıklandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...