Bedava sucuk ekmek yemek için birbirlerini ezdiler

Düzenleyen:
Bedava sucuk ekmek yemek için birbirlerini ezdiler

YAŞAM Haberleri

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü sebebiyle düzenlenen “Erzincan Kültür ve Sanat Günleri” etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bedava sucuk ekmek dağıtıldı, o esnada çıkan izdihamda insanlar birbirlerini ezdi.

Erzincan Dörtyol Meydanı'nda “Erzincan Kültür ve Sanat Günleri” etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenlendi. Folklor ekibinin gösterisiyle başlayan programda yerel sanatçılar tarafından konser verildi. Konser devam ederken alanın yan tarafında kurulan ocak başında vatandaşlara ücretsiz sucuk ekmek dağıtımı yapılmaya başlandı.

SUCUK EKMEK İZDİHAMA SEBEP OLDU
Erzincan Valisi Mehmet Makas ve diğer kent protokolünün alandan ayrılmalarının ardından sucuk ekmek dağıtımı izdihama neden oldu. Sucuk ekmek almak için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar güç anlar yaşadı. Sucuk ekmek alan bazı vatandaşlar, “Biraz çile çektik. Zor oldu ama sonunda almayı başardık. Sıra ihlal edilince izdiham, karışıklık oldu” ifadelerine yer verdi.



 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...