Bebeğini öldürüp buzdolabında sakladı

Bebeğini öldürüp buzdolabında sakladı

YAŞAM Haberleri

Denizli'de bir üniversite öğrencisi, gayrimeşru ilişkiden doğurduğu bebeğini kesici aletle öldürdükten sonra 3 gün buzdolabında sakladı.

Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ü.T., 3 gün önce yurdun tuvaletinde doğum yaptı. Paniğe kapılan Ü.T. temin ettiği bir kesici aletle bebeğini öldürdükten sonra buzdolabında sakladı. Ü.T. daha sonra durumu bebeğin babası olan sevgilisi F.C'ye haber verdi. İki sevgili, bebeğin cesedini alarak polis merkezine götürüp olayı itiraf etti. Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammet Savran tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Denizli ilinde yüksek öğrenim gören 1992 doğumlu Ü.T. isimli bayanın, 1993 doğumlu F.C. isimli şahıs ile gayri resmi ilişkisi sonucu hamile kaldığı bebeğini, iddiaya göre kalmış olduğu ikametin banyo kısmında, 11 Kasım 2013 günü saat 03.00 sularında doğumunu gerçekleştirdikten sonra temin ettiği kesici bir aletle öldürmesini müteakip, 15 Kasım 2013 tarihinde olayı haber alan F.C. ile birlikte, saat 15.30 sularında maktulü muhafaza ettiği yerden alarak Bereketli Polis Merkezi Amirliğine başvurmaları üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Bu kapsamda, şüpheli Ü.T.'nin gözaltına alındığı ve öldürülen bebekle ilgili sistematik otopsi işleminin gerçekleştirildiği, yapılan otopsi sonucunda düzenlenecek rapor ile alınan örnekler üzerinde yapılacak inceleme ve sürdürülmekte olan soruşturmada elde edilecek delillere göre mukteza tayin edilecektir" dedi. nbsp;Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da, bebek ölümü ile ilgili Teftiş Kurulu Başkanını gönderdiklerini belirterek, yurt müdürünü de Ankara'ya çağırdıklarını açıkladı. Bu tür olayların, endişelerinde ne kadar haklı olduklarını ortaya koyduğunu belirten Kılıç, "Maalesef dramatik bir olay" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...