Bayrampaşa'da gıda üretim tesisinde yangın

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bayrampaşa'da gıda üretim tesisinde yangın

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayrampaşa’da gıda üretimi yapan bir fabrikanın imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen ve can kaybı ile yaralanmanın olmadığı yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

İstanbul Bayrampaşa'da gıda üretimi yapan 3 katlı bir fabrikanın imalathanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm binaya yayılması sonrası iş yerinde bulunan çalışanlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Bayrampaşa'da gıda üretim tesisinde yangın
Sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanlar gözyaşlarına hakim olamadı

GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİLER

Çalışanlar, sabah geldikleri iş yeri önünde gördükleri manzara karşısında şok yaşarken, bazı çalışanlar itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini gözyaşları içerisinde izledi.

Sabah saatlerinde çıkan ve korku dolu anların yaşandığı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından tamamen söndürüldü. Yaşanan panik ise yangının söndürülmesinin ardından sona erdi.

Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Bayrampaşa'da gıda üretim tesisinde yangın

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...