Bayramlaşma binayı karantina altına aldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bayramlaşma binayı karantina altına aldırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kırşehir'de Ramazan Bayramı'nda komşularıyla bayramlaşan bazı şahısların Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, çok sayıda temaslı kişinin bulunduğu bina karantina altına alındı.

Kırşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, komşuları ile bayramlaşan bazı şahısların test sonuçlarında mutant virüs tespit edildiği ve Medrese Mahallesi'nde bir binanın karantinaya alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Medrese Mahallesi Fatih Bulvarı'nda bulunan bir apartmanda ikamet eden bazı şahısların yapılan testlerinde mutant Covid-19 virüsü tespit edilmesi ve bu şahıslarla bayramlaşmadan kaynaklı çok sayıda temaslı şahsın bulunması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bahse konu apartmanda karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...