Bayram ziyareti için geldi, canından oldu

Düzenleyen:
Bayram ziyareti için geldi, canından oldu

YAŞAM Haberleri

Zonguldak’ta arabası ile bayram ziyaretine giden adam karşı şeritten gelen başla bir araba ile çarpıştıktan sonra şarampole yuvarlandı. Kazada 31 yaşındaki sürücü canından oldu.

İstanbul'dan bayram ziyareti için Zonguldak'a giden 31 yaşındaki Atilla Çevik feci kazada can verdi.  Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Onur köyünde karşı yönden gelen otomobille çarpıştıktan sonra 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü canından oldu. 

Bayram ziyareti için geldi, canından oldu

BAYRAM ZİYARETİ İÇİN GELMİŞTİ

İstanbul'da yaşayan Atilla Çevik bayram ziyareti için ailesiyle birlikte Alaplı’daki Onurlu köyüne geldi. Arkadaşlarıyla buluşmak için evinden çıkan Çevik idaresindeki 26 YH 279 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Arda Ş. yönetimindeki 67 SN 821 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Çevik'in kullandığı otomobil 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kazada taklalar atan araçtan fırlayan Atilla Çevik ağır yaralandı.

Bayram ziyareti için geldi, canından oldu

GERİDE 2 YAŞINDA BİR ÇOCUK BIRAKTI

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Atilla Çevik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hurdaya dönen otomobil uçurumdan çekiciyle çıkarıldı. Atilla Çevik'in evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...