Bayram göçü can yaktı

Düzenleyen:
Bayram göçü can yaktı

YAŞAM Haberleri

Aşırı hız ve dikkatsizlik çok sayıda kazaya yol açtı. Bolu’daki kaza ise, en korkuncu idi. Tiner yüklü tır, tünel girişinde alev aldı; Ceylan ailesi diri diri yandı.

Onca uyarıya rağmen bayram tatiliyle birlikte ölümlü kazalar da artmaya başladı. Tatilin ve sevdiklerine kavuşmanın heyecanını yaşayanlar hayatlarını kaybetti. Bursa’da freni patlayan tır iki cana mal oldu. Van’daki kazada anne ile oğlu, Kütahya’da ise iki kardeş hayatını kaybetti. Yurdun farklı noktalarındaki kazalarla can kaybı 20’yi buldu.

En dramatik kaza Mengen’deydi. Gebze’den Ramazan Bayramı tatili için yakınlarıyla Karabük’ün Yenice ilçesine gittiği öğrenilen Cevat Ceylan (50) yönetimindeki  tiner yüklü tır,  Dorukhan Tünel girişinde bariyerlere çarparak yanmaya başladı.

Kazada sürücü ile kızları Elif (23), Beyza Nur (22), Ayşe Nur (20) ve akrabası Umut Talha Ceylan (3) diri diri yanarak can verdi. 

Alev topuna dönen dorsedeki otomobilde bulanan Murat, Elvan, Havva, Kürşat ve Erkan Ceylan, kendi imkânlarıyla araçtan çıkıp dorseden atlayarak canlarını kurtardı. Bunlardan Murat ve Elvan Ceylan hafif yaralanıp hastaneye kaldırıldı. 
Sürücü Cevat Ceylan’ın cesedi, tünel içinde tırdan 20 metre uzaklıkta yanmış olarak bulundu. Ceylan’ın, son anda alev topuna dönen çekiciden çıkmayı başardığı ancak tutuşan elbiselerini çıkaramadığı için fazla gidemeden yanarak öldüğü değerlendiriliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...