Batman'da ortalık karıştı!

/ Kaynak: AA
Batman'da ortalık karıştı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Batman Belediyesince kaçak yapıldığı tespit edilen 3 büfenin yıkımı sırasında büfe sahipleri ile zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı

Batman Belediyesi, Kuyubaşı Mahallesi Berfin Caddesi'nde bulunan 3 büfe hakkında kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verdi. Boşaltma kararının büfe sahiplerine bildirilmesine rağmen büfeler boşaltılmadı. Bunun üzerine Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve zabıta ekipleri yıkım çalışması başlattı.Yıkım sırasında zabıta ekipleri ile büfe sahipleri arasında gerginlik yaşanması nedeniyle yıkım çalışması sırasında güvenlik güçleri de önlem aldı. Yıkım ekiplerine zorluk çıkartan bir büfe sahibi gözaltına alındı.Büfe sahibi Gule Sönmez, 15 yıl önce eşinin vefat ettiğini ve 8 çocuğa baktığını ileri sürerek, yıkım ekiplerine tepki gösterdi.
Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul da yıkım kararının büfe sahiplerine 15 gün önce bildirildiğini kaydederek, "Belediyemiz tarafından alınan kararı uyguladık" dedi.
Daha sonra 3 büfenin yıkımı gerçekleştirildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...