Batman'da aşk cinayeti, sevgilisini öldürdü intihar etti

/ Kaynak: İHA
Batman'da aşk cinayeti, sevgilisini öldürdü intihar etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Batman'da bir genç nişanlandığı kızın nişanı bozmasına sinirlenerek kızı sokak ortasında kafasından vurduktan sonra, kendi kafasına silah ile ateş etti

Batman'da bir genç nişanlandığı kızın nişanı bozmasına sinirlenerek annesiyle bayram alışverişine çıkan kızı sokak ortasında kafasından vurduktan sonra, kendi kafasına silah ile ateş etti. Genç kız olay yerinde, kendi kafasına sıkan genç ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. nbsp;Batman'da sevdiği kız Gülbeyaz Özcan (33) ile nişanlanan Kerim Başbuğ olan genç, 10 gün sonra nişanın bozulmasına sinirlendi. Annesi ile bayram alışverişine çıkan Gülbeyaz Özcan Sağlık Mahallesi 1905 Sokak'ta Kerim Başbuğ ile karşılaştı. Genç kız ile aralarında çıkan tartışma sonrasında Başbuğ, belindeki silahı çıkararak Gülbeyaz Özcan'ı kafasından vurdu. Olay yerinden 50 metre uzaklaşan Başbuğ bu defa kendi kafasına ateş etti. Gülbeyaz Özcan olay yerinde hayatını kaybederken, Kerim Başbuğ ise ağır yaralandı. Vatandaşların polis ve ambulansı aramasıyla olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı. nbsp;Olay yerinde hayatını kaybeden Gülbeyaz Özcan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayda ağır yaralanan Başbuğ ise Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın duyulmasıyla hastaneye akın eden gençlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...