"Başörtüm olmadığı için çok utandım"

Düzenleyen:
"Başörtüm olmadığı için çok utandım"

YAŞAM Haberleri

Elazığ'daki depremde 17 saat sonra enkazdan kurtarılan Hatun teyze: Ekipler beni kurtardıkları sırada başım açıktı, çok utandım. O esnada yeleğimi çıkarıp başımı örttüm. Kalabalığın beni o hâlde görmesini istemedim.

Elâzığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde Mustafa Paşa Mahallesi’nde bulunan Kalay Apartmanı çöktü. Enkazın altından 13 kişi sağ olarak kurtarıldı. Bu kişilerden biri olan 69 yaşındaki Hatun Kamış, 17 saat sonra ikinci defa hayata merhaba dedi. Kurtarıldığı esnada başörtüsünü istemesiyle dikkat çeken sekiz çocuk annesi, o anları anlattı. Hastanede tedavisi süren Kamış, şunları söyledi: Deprem anında kapıya koştum. Açmaya çalıştım, açılmadı. Birden aşağı düştük. Ne olduğunu anlamadım. Enkaz altında komşularımız ile konuşmaya başladık. Ekipler beni kurtardıkları sırada başım açıktı, çok utandım. O esnada yeleğimi çıkarıp başımı örttüm. Kalabalığın beni o hâlde görmesini istemedim. Daha sonra bir kadın başörtüsü uzattı, onu örttüm. Çıkarıldığımda kuvvetim yerindeydi. Allah bana güç verdi. İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...