Başkan Akgül, magandadan şikayetçi olmadı

Başkan Akgül, magandadan şikayetçi olmadı

YAŞAM Haberleri

Ankara'da katıldığı bir sünnet düğününde silahla havaya ateş açılması sırasında kolundan hafif yaralanan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, şikâyetçi olmadı.

Önceki akşam yaşanan olaydan sonra sol omzundaki yaralanma için hastanede tedavisi yapılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, dün basının karşısına geçti. Olayda kasıt görmediği gerekçesiyle ateş eden kişiden şikâyetçi olmadığını söyleyen Akgül, 4 yıldır mücadele etmelerine rağmen düğünlerde havaya açılan ateşlerin önünü kesemediklerini vurguladı. Önceki akşam daha büyük bir facia yaşanabileceğine dikkat çeken belediye başkanı, "Düğünde bir anda havaya ateş açılmaya başladı. Tam müdahale edeceğimiz sırada, böyle bir hadise ile karşılaştık. Çok kalabalıktı, masamızın karşısında oturan yaşlı ve çocuklar vardı. Allah'tan daha büyük bir şey olmadı. Bu sevindirici, şükür ediyoruz." dedi. Bundan sonra benzer olaylar yaşanmaması için katı kurallar uygulanması gerektiğini ifade eden Akgül, jandarmanın olay ile ilgili soruşturmasının devam ettiğini söyledi. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da kendisini arayarak kasıt unsurunun olup olmadığını sorduğunu aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...