Bartın'da sel: Kozcağız’da yıkılan köprünün yerine yapılan geçici servis yolu yıkıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

Bartın'da iki gündür etkisini sürdüren sağanak yağış, sele neden oldu. Kozcağız Çayı'ndaki su seviyesinin yükselmesi sonrası 27 Haziran'daki selde yıkılan 'Kozcağız-1' Köprüsü yapım çalışmaları için oluşturulan servis yolunun bir bölümü çöktü.

Karadeniz'de etkili olan sağanak yağışlar Bartın'ı vurdu. İki gündür kentte devam eden sağanak nedeniyle Kozcağız beldesinden gelen Bartın Irmağı'yla birleşen Kozcağız Çayı'ndaki su seviyesi yükseldi. Çaydaki su seviyesi ve debinin artması nedeniyle 'Kozcağız-1' Köprüsü yapım çalışmaları için oluşturulan yaklaşık 200 metrelik asfalt servis yolunun 20 metrelik bölümü yıkıldı.

SELDE YIKILMIŞTI

27 Haziran 2022 tarihindeki sel afetinde yıkılan 'Kozcağız-1' Köprüsüne alternatif olarak oluşturulan 200 metre uzunluğundaki geçici servis yolunun 20 metrelik bölümünün çökmesi sonrası beldeye ulaşım alternatif köprüden sağlanıyor.

Kozcağız beldesinin yanı sıra Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi ile Nebioğlu ve Perşembe beldelerine de ulaşım sağlayan geçici servis yolunun ulaşıma kapanmasıyla birlikte sürücüler alternatif güzergahlara yönlendiriliyor. (İHA-AA)

Bartın'da sel: Kozcağız’da yıkılan köprünün yerine yapılan geçici servis yolu yıkıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...