Banyodaki karısının çığlıklarına koştu ama...

/ Kaynak: DHA
Banyodaki karısının çığlıklarına koştu ama...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sivas'ta 75 yaşındaki Fadik Koçyiğit, kömürle ısıtılan banyo kazanından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Gültepe Mahallesi 4'üncü Sokak'ta meydana geldi. Evli ve 7 çocuk annesi Fadik Koçyiğit, eşi Salih Koçyiğit ile birlikte oturduğu müstakil evde duş almak için banyoya girdi. Koçyiğit, bir süre sonra kömürle ısıtılan banyo kazanından sızan gazdan zehirlendiğini fark edince dışarı çıkmak istedi. Bu sırada güçsüz düşerek yere yığılan Koçyiğit çığlık atarak banyonun kapısını yumruklamaya başladı. Bunun üzerine eşi Salih Koçyiğit ve aynı bahçe içindeki ayrı evde oturan çocukları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne getirilen Fadik Koçyiğit yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Koçyiğit'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...