Balıkesir lodosa teslim

/ Kaynak: AA
Balıkesir lodosa teslim

YAŞAM Haberleri  / AA

Bandırma'da tekne battı, Ayvalık'ta dev dalgalar oluştu, Sındırgı'da ağaçlar devrildi

Kuvvetli lodos, Balıkesir ve ilçelerinde yaşamı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde bazı ağaçların devrilmesine neden olan lodos, çatılardaki kiremitlerin düşmesine ve bazı iş yerlerinde hasara yol açtı. Sabah iş yerlerini açan esnaf, dükkan önlerinde birikmiş tozlarla karşılaştı. Sağanağın etkili olmaya başlamasıyla bazı yerlerde çamur oluştu. Bandırma ilçesinde lodosun etkisiyle toz bulutu oluşurken, kıyıya bağlı bir tekne battı.

Tekne sahibi Nejat Gültekin, 7 metrelik teknesinin gözlerinin önünde battığını, içindeki eşyaları vatandaşların yardımıyla kurtarabildiğini belirterek, çok üzgün olduğunu söyledi.
Bandırma ve çevresinde oluşan toz bulutundan dolayı görüş mesafesi kısalırken limandaki yükleme boşaltma çalışmaları güçlükle yapılıyor.

- Ayvalık'ta dev dalgalar oluştu

Ayvalık'ta etkisini kaybetmeyen lodos, dev dalgalar oluşturdu.
Özellikle Ayvalık sahil şeridinde etkili olan lodosun oluşturduğu dev dalgalar, deniz kenarındaki 3 katlı binaların çatısına kadar ulaştı. Lodos nedeniyle karayla denizin birleştiği bazı sokaklar deniz sularıyla doldu. Balıkçılar, teknelerinin zarar görmesini önlemek için büyük çaba sarf etti.
Sındırgı'da hükümet konağı binası bahçesindeki 3'ü servi 4 ağaç kökten yıkıldı. nbsp;
Orman İşletme Müdürlüğü lojmanlarındaki 1 servi de kuvvetli lodosa dayanamayarak devrildi.
Çitlenbik mevkisinde ahşap bir evin bacası otomobilin camına düşerek parçaladı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...