Bakan Soylu'nun acı günü... Dayısı Ali İhsan Reis hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu'nun acı günü... Dayısı Ali İhsan Reis hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İzmir'de yaşayan 86 yaşındaki dayısı Ali İhsan Reis, hayatını kaybetti. Acı haberi AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, sosyal medya hesabından duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dayısı Ali İhsan Reis, 85 yaşında hayatını kaybetti. İzmir'de yaşayan Reis'in bir süredir hastanede tedavi gördüğü ve kronik rahatsızlıkları olduğu öğrenildi.

Reis’in cenazesi, uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Buradan da toprağa verileceği Bafra ilçesi Darboğaz Mahallesi'ne götürüldü.

Ali İhsan Reis'in cenazesi yarın Darboğaz Camisi’nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

TRABZON MİLLETVEKİLİ DUYURDU

Ölüm haberini ilk olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora duyurdu. Cora Twitter hesabından, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyin kıymetli dayısı Ali İhsan Reis’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ebediyete irtihal eden merhuma Allah'tan rahmet; değerli Bakanımıza, Reis ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Mekânı cennet olsun." dedi.

Öte yandan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de acı gününde Bakan Soylu'yu yalnız bırakmadı. Köşger mesajında, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun hayatını kaybeden muhterem dayısı Ali İhsan Reis'e Allah'tan rahmet, başta Sayın Bakanımız olmak üzere, ailesi ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum. Allah mekanını cennet makamını âli eylesin." ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...