Bakan Müezzinoğlu'ndan ilk doğan bebeğe altın

/ Kaynak: İHA
Bakan Müezzinoğlu'ndan ilk doğan bebeğe altın

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zeytinburnu'nda bulunan Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi.

İdris ve Hamdiye Akbalık çiftinin bebeği olan Meryem Azra'nın ilk ziyaretçisi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin oldu.
Çifti tebrik eden Bakan Müezzinoğlu, "Tüm 2014 ve 2015'te doğacak tüm yeni nesillerimize sağlıklı, huzurlu, bereketli bir yaşam diliyoruz. İstiyoruz ki önce kendileri için sonra aileleri,ülkeleri ve milletimiz için daha sonrada insanlık için hayırlı olmalarını diliyorum. İnşallah evlatlarımızda insanlar için en hayırlı olan evlatlardan olur" dedi.
Annelere tavsiyelerde de bulunan Müezzinoğlu, "Annelere tavsiyemiz şu; annelik en önemli ve dünyada anneler dışında bir başkasının sahip olamayacağı bir kariyere sahip oluyorlar. Annelik kariyeri üzerinde bir başka kariyeri asla merkeze almamalılar. Annelik kariyeri ayrı sonra diğer kariyerler ayrı. Dolayısıyla tavsiyemiz annelerimiz merkeze iyi nesiller yetiştirmeye almalılar.
Ruhen ve fiziken sağlıklı nesiller evlatlar yetiştirmeyi merkeze almalılar. Normal doğumla sezeryan doğum tartışılıyor. Bir defa her annenin doğal yapısı ve bu fıtratın ı normal doğum üzerine sistemi kurmuş. Şayet ihtiyaç duyulduğu zaman anne içinde bebek içinde hekim arkadaşlarımızın en doğru tıbbi kararı vermelerini isteriz" diye konuştu.
Son olarak Müezzinoğlu "En az 6 ay mümkünse bir sene annelerin evlatlarını emzirmesini arzu ediyoruz " şeklinde konuştu.
Bakan Müezzinoğlu İstanbul Valisi Vasip Şahin ile bebeğe altın takarken, hastane personelinin de yeni yılını tebrik etti. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...