Bakan Koca 'örnek il' olarak göstermişti! Vali sokak sokak denetim yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Koca 'örnek il' olarak göstermişti! Vali sokak sokak denetim yaptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüs verilerinde örnek il gösterdiği Tekirdağ’da, Vali Aziz Yıldırım sokak sokak gezip denetim gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın daha önce Türkiye geneli koronavirüs vaka sayılarını açıklarken defalarca örnek il gösterdiği Tekirdağ’da tedbirler ve denetimler elden bırakılmıyor. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, koronavirüs denetimleri kapsamında polis, jandarma ve sağlık müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Süleymanpaşa ilçesinde denetim gerçekleştirdi.

Sokak sokak denetim yapan Vali Aziz Yıldırım, maske takıp sosyal mesafe kurallarına dikkat eden vatandaşlara teşekkür ederek, “Koronavirüse karşı böyle kurallara uymaya devam edelim” dedi. Denetimlerde vatandaşların genel olarak maske taktığı ve sosyal mesafeye dikkat ettiği gözlendi. Esnafları da tek tek gezen Vali Yıldırım, içeriye müşteri almak ve hijyene dikkat etmek konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Yıldırım havanın karardığı akşam saatlerine kadar sokaklarda ve dükkanlarda denetim gerçekleştirdi.

Bakan Koca 'örnek il' olarak göstermişti! Vali sokak sokak denetim yaptı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...