Bahar geliyor: Sıcaklıklar 12 derece yükselecek

Düzenleyen:
Bahar geliyor: Sıcaklıklar 12 derece yükselecek

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre hava sıcakları bugünden itibaren artış gösterecek. Pazartesi gününe kadar sıcaklıkların mevsim normallerinin 12 derece birden üzerine çıkması bekleniyor.

30 Mart Çarşamba güncel hava durumu raporu yayımlandı. Buna göre sıcak havalar giderek artıyor ve bahar resmen geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın güneybatısı, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Isparta, Diyarbakır, Bitlis ve Muş çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlıgeçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI

Batı kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bahar geliyor: Sıcaklıklar 12 derece yükselecek

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...