Bağcılar'da gaspçılarla çatışan iş insanı yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bağcılar'da gaspçılarla çatışan iş insanı yaralandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bağcılar’da bankadan çektiği 1 milyon TL’sini başka bir bankaya yatırmaya giden iş insanını takip eden zanlılar, silahla gasp etmeye çalıştı. İş insanı ve yakınının silahla karşı koyması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada iş insanı ayağından yaralanarak hastaneye kaldırılırken, 3 saldırgan kayıplara karıştı.

Olay saat 14.30 sıralarında Bağcılar Gülbahar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iş insanı Bülent O. sahibi olduğu şirketin parasını bankadan çekerek bir yakını ile beraber ödeme yapmak üzere başka bir bankaya doğru yola çıktı. Bu sırada Bülent O.’yu takibe alan soyguncular, iş insanı ve yakınını ödeme yapacakları bankanın önünde sıkıştırarak silahla gasp etmek istedi. Ancak iş insanı ve yakını saldırganlara silahla direnince, silahlı çatışma yaşandı. 

Çatışmada ayağından yaralanan Bülent O., son bir hamleyle kendisini olay yerinde bulunan bankanın içerisine attı. Bu sırada banka görevlileri de panik butonuna basarak polisten yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken 3 saldırganlar olay yerinden kaçtı. 

Ayağından yaralanan Bülent O. hastaneye kaldırılırken tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, saldırganları yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...