Babasını kurtarmak için av tüfeğinin önüne atladı!..

Düzenleyen:
Babasını kurtarmak için av tüfeğinin önüne atladı!..

YAŞAM Haberleri

Afyonkarahisar'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü. Ölen kişinin babasını kurtarmak için av tüfeğinin önüne atladığı iddia edildi.

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesine bağlı Derbent köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 16 yaşındaki bir genç tüfekle vurularak öldürüldü. Gencin babası ise ağır yaralandı.

İKİ AİLE ARASINDAKİ HUSUMET KANLI BİTTİ

Derbent köyünde gerçekleşen olayda, uzun süredir aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki aile arasında dün yaşanan tartışma kanlı bitti.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

İki aile arasında başlayan tartışmanın büyümesi ile silahların konuştuğu kavgada Ecevit K. av tüfeği ile tartıştığı aile bireylerini kurşun yağmuruna tuttu. Bu sırada tüfekten çıkan saçmalara hedef olan 16 yaşındaki Kadir G. olay yerinde can verdi.

BABANIN DURUMU AĞIR

Kadir G.'nin babası Yaşar G. ise ağır yaralandı. Olayın ardından, bölgeye çok sayıda jandarma ekibi ile 112 Acil Servis ekibi gönderildi. Baba Yaşar G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Babasını kurtarmak için av tüfeğinin önüne atladı!..

BABASINI KURTARMAK İÇİN TÜFEĞİN ÖNÜNE ATLADI

Zanlı Ecevit K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Kadir. G'nin babasını korumak için av tüfeğinin önüne atıldığı iddia edildi. Jandarma ekipleri tarafından olayın büyümemesi için Derbent köyünde bir süre devriye gezerek bekleme yaptı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...