Babasını bıçaklayarak öldürdü

/ Kaynak: AA
Babasını bıçaklayarak öldürdü

YAŞAM Haberleri  / AA

Boğazkale ilçesinde tartıştığı oğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen kişinin cenazesi toprağa verildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çorum'un Boğazkale ilçesinde tartıştığı oğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen kişinin cenazesi defnedildi. İlçeye bağlı Evci köyünde, oğlu Salim E. (35) ile tarla meselesi yüzünden tartışan ve çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Yaşar E'nin (69) cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından köyüne getirildi. Yaşar E'nin cenazesi, cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Babasını bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan Salim E. de (35) sevk edildiği Sungurlu Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan, Salim E'nin eşi Gönül E'nin de olayın ardından Gaziantep'in Nizip ilçesindeki ailesinin yanına dönmek için kaymakamlıktan yardım istediği, bir çocuk annesi ve 8 aylık hamile olan kadının, kaymakamlık tarafından otobüsle ailesinin yanına gönderildiği öğrenildi. Evci köyündeki evinde oğlu Salim E. ve geliniyle yaşayan Yaşar E, geçen salı akşamı, tarlaları kendi üzerine yapmasını isteyen oğlu ile aralarında çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.




YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...