Babası ve kardeşiyle bir olup kocasını öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Babası ve kardeşiyle bir olup kocasını öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te yaşayan Halil Ağbaş, kayınpederi ve kayınbiraderi tarafından öldürüldü. Korkunç cinayete karısı da ortak oldu.

Gaziantep Şahinbey ilçesine bağlı kırsal Sırasöğüt Mahallesi yakınlarında saat 17.00 sularında korkunç bir cinayet işlendi. Damat Halil Ağbaş ile kayınbaba İsmail Demir arasında sözlü tartışma çıktı. Araya giren çevredekiler, ikiliyi uzaklaştırdı. Sakinleşen Ağbaş, motosikletine binip gitti. Kayınbaba ise otomobiliyle peşine takıldı. Gönül Ağbaş, da kardeşi Beyhan Demir ile birlikte başka bir araca atlayıp kocasının ardından gitti.

Babası ve kardeşiyle bir olup kocasını öldürdü

Bir süre yaşanan kovalamaca sonrası kayınbirader Demir, eniştesinin motosikletine arkadan çarptı. Kontrolü kaybeden Halil Ağbaş, şarampole yuvarlandı, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Damadının ölmediğini gören kayınpeder Demir, arabadan indi, av tüfeğini elini alıp peş peşe ateş etti. Daha sonra kızı ve oğluyla birlikte olay yerinden kaçtı. 

Babası ve kardeşiyle bir olup kocasını öldürdü

Olayı gören çevredekiler, 112 Acil'e haber verdi. İhbar sonrası olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma, zanlıları kısa sürede yakaladı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...