Ayvalık açıklarında 56 kaçak yakalandı

/ Kaynak: DHA
Ayvalık açıklarında 56 kaçak yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ayvalık'ta devriye görevindeki Sahil Güvenlik, yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışan 56 Suriyeliyi lastik bot içinde yakaladı.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde devriye görevindeki Sahil Güvenlik ekipleri, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 56 Suriyeliyi lastik bot içinde yakaladı.Devriye görevindeki Sahil Güvenlik ekipleri, bugün, Güneş Adası açıklarında ve lastik bot içinde Suriye uyruklu 56 kişiyi yakaladı. Cunda Adasındaki Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na getirilen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu kaçaklar, daha sonra emniyete teslim edildi.
Kaybolan babasını canlı yayın sayesinde buldu
- Çorlu Devlet Hastanesi'nin bekleme salonundaki vatandaşlar, salonda uyuyan yaşlı adamın televizyonda 4 gündür kayıp olduğu belirtilen alzheimer hastası olduğunu görerek polise haber verdi 

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...