Ayrılmak istediği eşi tarafından başından vurulan kadın öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayrılmak istediği eşi tarafından başından vurulan kadın öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde ayrılmak istediği eşi tarafından tabanca ile başından vurulan genç kadın, 20 gün süren tedavisine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi'nde ayrılma kararı aldığı eşi Sinan Korkmaz tarafından, sığındığı babaevinde tabanca ile başından vurularak ağır yaralanan Hümeyra Korkmaz (20), 20 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 2 yıllık evli olduğu eşinden anlaşamadığı için ayrılma kararı alan Hümeyra Korkmaz, 7 aylık bebeğini de alarak babaevinde kalmaya başlamıştı. Ayrılmak isteyen eşiyle barışmak istediği bahanesiyle babaevine giden Sinan Korkmaz ise olumsuz cevap aldığı eşi Hümeyra Korkmaz’ı yanında getirdiği silahla vurarak ağır yaralamıştı. Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Korkmaz, 20 gün süren tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybetti. 
Hayatını kaybeden Hümeyra Korkmaz’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilirken, genç kadının bugün öğlen namazının ardından Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...