Avukat 5 kilo metamfetaminle yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Avukat 5 kilo metamfetaminle yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bitlis'te polis tarafından arabası durdurulmak istenen avukat uyarılara uymayıp kaçtı. Uzun kovalamaca sonucunda yakalanan avukatın aracından 5 kilodan fazla metamfetamin çıktı.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu 5 kilodan fazla uyuşturucuyla yakalanan avukat gözaltına alındı. Adıyaman Barosuna kayıtlı avukatlardan olduğu öğrenilen N.K., 01 plakalı aracıyla Tatvan'da polis tarafından durdurulmak istendi. Polisin dur ikazlarına uymayan avukat daha sonra kaçtı.

KAÇARKEN UYUŞTURUYU ARABADAN ATTI

Kovalamaca esnasında iddialara göre avukat N.K., araçtan dışarıya 5 kilo 799 gram metamfetamin maddesini attı. Bir süre sonra yakalanan avukat N.K. gözaltına alındı. Şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda ise bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Avukat N.K., sorgulanmak üzere emniyete götürülürken N.K’nın Adıyaman’daki avukatlık bürosuna da Adıyaman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon yapıldı. Adıyaman Barosu Başkanı Bilal Doğan’ın da bulunduğu operasyonda avukatlık ofisi polis ekiplerince didik didik arandı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...