Avcılar'da üst geçit çöktü ölü ve yaralılar var - işte o an

Avcılar'da üst geçit çöktü ölü ve yaralılar var - işte o an

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Avcılar'da E-5 üzerindeki üst geçidin çökme anı kameralara böyle yansıdı. İşte 2 kişinin hayatını kaybettiği üst geçidin çökme anı görüntüleri.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde E-5 üzerinde bulunan bir üst geçit beton mikserinin çarpması sonucu çöktü. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti. İşte üst geçidin çökme anı! İstanbul Avcılar'da E-5 üzerindeki bir üst geçit beton mikserin çarpması sonucu çöktü. Feci olayda çok sayıda yaralıların olduğu öğrenilirken Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, çökme sonucu 2 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. nbsp;Öte yandan köprünün enkazının altında araçların olduğu görgü tanıkları tarafından belirtiliyor. Trafik an itibarı ile felç... Kazaya seyir halindeki beton mikserin üst geçit kolonlarına çarpmasıyla meydana geldiği ileri sürülüyor. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle E-5 karayolu iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...