ATM'de bomba paniği

/ Kaynak: İHA
ATM'de bomba paniği

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da 2 ATM'de kameralı düzenek olduğu ihbarı, polisi harekete geçirdi. Yapılan incelemelerde söz konusu kameraların bankaya ait olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre ilk düzenek olayı, Demirtaş Mahallesi DOSAB Camii önündeki bir bankaya ait ATM'de meydana geldi. Bankamatiğin üst kısmında bulunan kameranın düzenek olabileceğinden şüphelenen bir vatandaş, 155'i arayıp, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, bankamatikte yapılan incelemede delik görünümlü bölümün ATM'nin kamerası olduğunu tespit etti.Aynı saatlerde İstanbul Yolu üzerindeki bir iş merkezi önünde bulunan aynı bankaya ait ATM'den de düzenek ihbarını alan polis ekipleri, hemen olay yerine geçti. İşlemlerin yapıldığı ön bölüme bakan kameranın düzenek olduğundan şüphelenen vatandaşın ihbarı üzerine polis ekipleri, detaylı bir incelemede bulundu. Yarım saat içinde yapılan iki ayrı düzenek ihbarının ardından yapılan incelemede iki ATM'de de aynı durumun yaşandığı anlaşıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...