Asansör boşluğuna düşen 8 yaşındaki çocuk öldü

Asansör boşluğuna düşen 8 yaşındaki çocuk öldü

YAŞAM Haberleri

Adıyaman'da 8 katlı bir binada asansör kapısının açık bırakılması sonucu 5'inci kattan asansör boşluğuna düşen 8 yaşındaki çocuk öldü.

Bir asansör faciası haberi de Adıyaman'dan geldi. Adıyaman'da 5. kattan asansör boşluğuna düşen 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, 8 yaşındaki Gazi Saygı, arkadaşlarıyla Hocaömer Mahallesi Atatürk Bulvarı 56 Evlerde bulunan 7 katlı bir binaya çıktı. Saygı, binadan indikleri sırada 5. katta dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından asansör kapısını kırarak, çocuğun düştüğü yere ulaştı.Çocuğun aşağıya düştüğünü gören başka bir çocuk, itfaiye ekiplerine olayı anlatarak, "Burada duruyordu kapı asansörün kabin kapısı açıktı. Ve o da aşağıya baktı. Birden dengesini kaybederek aşağıya düştü" dedi. Yapılan incelemede çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.Saygı'nın cenazesi bulunduğu yerden çıkarılarak Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...