Arnavutköy ‘deki yangından acı haber! 13 yaşındaki otizmli çocuk hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arnavutköy ‘deki yangından acı haber! 13 yaşındaki otizmli çocuk hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Arnavutköy’de öğle saatlerinde bir binanın çatı katında yangın çıktı. Yangın yan binaya sıçradı ve ekipler müdahale için harekete geçti. Yangının çıktığı evde 13 yaşındaki otizmli çocuk hayatını kaybetti.

Mutfakta çıkan yangın aniden büyüyünce alevler yan binaya sıçrayarak büyüdü ve yangından acı haber geldi. Arnavutköy Anadolu Mahallesi Yukarıpazar sokakta yabancı uyruklu 5 kişilik bir ailenin yaşadığı çatı katının mutfak kısmında nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi esnasında yangın yan tarafta bulunan başka bir binaya da sıçradı.

OTİZMLİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışma sonrasında yangın söndürüldü. Yapılan incelemelerde yanan evde 13 yaşında olduğu öğrenilen otizm hastası Suriye uyruklu Abdullah Kurdi’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...