Araçtaki kovan devrildi, sürücü kendisini dışarı zor attı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Araçtaki kovan devrildi, sürücü kendisini dışarı zor attı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kars’ta seyir halindeki minibüste bulunan 2 kovan arı, sürücüsünün kırmızı ışıkta fren yapmasıyla birlikte devrildi. Arıların serbest kaldığını gören sürücü, aracı çalışır vaziyette bırakarak kendisini dışarı attı.

Kars’ta 2 kovan arıyı alarak arıcılık yaptığı Digor’a götüren Yıldırım Anlı, seyir halindeyken trafik ışıklarının yanması ile beraber fren yaparak aracı durdu.

O sırada araçta bulunan içi arı dolu olan 2 kovan minibüsün içerisine devrildi. Kovanın kapakları açılması ile birlikte yüzlerce arı minibüs içinde serbest kaldı.

Panikleyen Anlı, aracı çalışır vaziyette bırakarak kendisini dışarı attı. Daha sonra araç camlarını kapatan Anlı, arıları yeniden toplamak için hazırlık yaptı. 

ARABANIN İÇİNE DOLDULAR

Olay anını anlatan Anlı, "Kovanlar üst üsteydi. Fren yapınca üsteki kovan devrildi. O yüzden arılar arabanın içerisine doldu. Arı tulumu getirilecek. Tulumu giyince arabayı sürüp yerine götüreceğiz” dedi.

Yüzlerce arının serbest kaldığı minibüs vatandaşların ilgi odağı olurken, bölgeye gelen trafik ekipleri yola duba koyarak aracı bulunduğu bölgeyi güvenlik altına aldı.

ARILARLA DOLU ARABAYA BİNDİLER

Daha sonra bölgeye gelen Anlı’nın arkadaşı yanında getirdiği giysileri giyerek hızlı bir şekilde araca bindiler. Araca binen Yıldırım Anlı ve beraberindekiler içerisi arı dolu minibüsü hızla bölgeden uzaklaştırdı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...