Aracını satan 7 gün sonra yerine alamıyor

Aracını satan 7 gün sonra yerine alamıyor

YAŞAM Haberleri

Bursa’da sabah saatlerinde ikinci el araç pazarında yoğunluk yaşandı. Sıfır otomobillerdeki pahalılıktan ikinci el araçlara yönelen vatandaşları 2. el araçlar fiyatları da mutlu etmedi. Fiyatların her gün arttığını belirten esnaf ise, sattıkları aracın yerine başka bir araç koyamadıklarını söyledi.

Otomotiv piyasasındaki fiyatlar yükselmeye devam ederken alıcılar ikinci el araçlara yönelmesi sonucu oto pazarlarda hareketlilik yaşanıyor. Bursa Oto Pazarı’nda sabah erken saatlerde yoğunluk başladı. Sıfır araçların pahalılığından kaçan vatandaşlar soluğu ikinci el pazarında aldı.  En iyi aracı alabilmek için sabah erken saatlerde oto pazara akın eden vatandaşlar hangi aracı alma konusunda kararsızlık yaşadı.

Aracını satan 7 gün sonra yerine alamıyor

“SATAN MEMNUN DEĞİL, ALAN MEMNUN DEĞİL”

Oto pazarında müşteri bekleyen esnaf, “Piyasa biraz hareketli ama herkes kafasına göre bir şeyler yazmış satmaya çalışıyor. Fiyatlar günün şartlarına göre biraz pahalı. Biz de ona göre fiyat vermek zorunda kalıyoruz. Benzin, motorin, gaz artıyor. Araç fiyatları da durduğu yerde durmuyor. Bir sattığın aracı bir dahaki haftaya yerine koyamıyorsun. Satan memnun değil, alan memnun değil. Piyasa ne olacak bilmiyoruz” dedi.

Otomobil fiyatları 60-70 binden başlarken, ticari araçlar ise 100-120 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Aracını satan 7 gün sonra yerine alamıyor

 

                                   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...