Aracı arıza verip emniyet şeridinde durdu, sürücü ağır yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aracı arıza verip emniyet şeridinde durdu, sürücü ağır yaralandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ümraniye'de Şile Otoyolu'nda kullandığı kamyonun arıza vermesi sonucu emniyet şeridine yanaştıktan sonra aracından inen sürücüye, arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Kazada kamyon sürücüsü ağır yaralandı.

Geçtiğimiz gün saat 21.00 sıralarında Şile Otoyolu Ümraniye mevkii Çekmeköy istikametinde kaza meydana geldi. Otoyol üzerinde seyir halinde olan kamyon sürücüsü Serkan Sönmez, kullandığı aracın arıza yapması sonucu emniyet şeridinde durduktan sonra aracından indi. Aracıyla ilgilendiği esnada aynı istikamette seyir halinde olan ve ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, kamyon şoförü Serkan Sönmez'e çarptı. Çarpma sonucu metrelerce savrulan kamyon sürücüsü Sönmez ağır yaralandı.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Kaza sonucu kamyon sürücüsü Sönmez'e çarpan otomobilde maddi hasar meydana gelirken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı olan Sönmez'e ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından çevredeki hastaneye kaldırdı.

Aracı arıza verip emniyet şeridinde durdu, sürücü ağır yaralandı

Yaşanan olay sonrası polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazaya sebep olan sürücü polis merkezine götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...