Araca çarpan şahsın binlerce liralık hasar için bıraktığı para şaşkına uğrattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Araca çarpan şahsın binlerce liralık hasar için bıraktığı para şaşkına uğrattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir’de park halindeki ticari aracına çarpan bir şahıs, araç sileceğine önce özür dilediği bir not sonra ise 10 lira bırakıp gitti. Araç sahibi ise geldiğinde karşılaştığı manzara ile şok oldu ve 'Aracımın sol aynasındaki hasar 1 bin 800, tampon tamiri ve boyası 500 lira olduğunu tahmin ediyorum' dedi.

Araca çarpan sürücü bıraktığı notla önce 'insanlık ölmemiş' dedirtti ardından bıraktığı para görülüncede 'pes' dedirtti. Sabah saatlerinde evinden aracıyla işe gitmek için çıkan Gürkan Güler, kendisini şaşırtan bir manzarayla karşılaştı. 

Ticari aracının sol ayna ve alt tampon kısımlarının kırıldığını fark eden Güler, ardından aracın aynasına sıkıştırılmış 10 TL ve sileceğine bırakılan notu gördü.

'2 BİN 300 LİRALIK HASARA 10 LİRA'

Toplamda 2 bin 300 lira zararının olduğunu söyleyen Gürkan Güler, ticari aracına bırakılan notta ise "İstemeden aracınıza çarptım, kusura bakmayın. Hasarınız için aynanıza para bıraktım" ifadelerinin yazılı olduğunu gördü.

Çarpan sürücünün nezaketi için teşekkür eden Gürkan Güler, "Yaklaşık 10 gündür ticari aracımı kullanmıyordum ve bu sabah aracımın ön tampon aracımın sol aynasının kırık olduğunu gördüm.

Araca çarpan şahsın binlerce liralık hasar için bıraktığı para şaşkına uğrattı

'İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİM'

Daha sonra kırık aynama 10 lirayı ve sileceğime ise sıkıştırılmış notu gördüm. Notu okuyunca insanlık ölmemiş dedim kendime. Aracımın sol aynasındaki hasar 1 bin 800, tampon tamiri ve boyası 500 lira olduğunu tahmin ediyorum" diyerek başından geçenleri anlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...