Arabanın deposunu doldurup kaçan sürücü yakalandı

Düzenleyen:
Arabanın deposunu doldurup kaçan sürücü yakalandı

YAŞAM Haberleri

Manisa Turgutlu'da benzin istasyonuna gidip 820 TL'lik benzin alan ve parayı ödemeden kaçan sürücü ile arkadaşları yakayı ele verdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesi İzmir yolunda bulunan bir benzinlik istasyonuna cuma gecesi gelen bir otomobil sürücüsü, pompa görevlisi Barış Gençtan'a depoyu doldurmasını söyledi.

Görevli, plakanın ön camda olduğunu görünce aracın yeni olduğunu düşündü ve kendisine denileni yaptı. Dolum işlemi tamamlandıktan sonra sürücü, 820 TL olan borcu ödemeden gaza basıp kaçtı. Gençtan bir süre otomobilin peşinden koştu ancak yetişemedi. İstasyon çalışanları, plakayı sorgulatınca sahte olduğunu öğrendi. Bunun üzerine durum, polise bildirildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, istasyondaki güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak sürücü ve yanındaki arkadaşlarını tespi etti. Zanlı A.U. (20), H.S. (19) ve H.T. (23) kısa sürede yakalandı. Üç genç, Emniyet'e götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...