Antalya'da sağanak yağış uyarısı

/ Kaynak: AA
Antalya'da sağanak yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri  / AA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölgede gece yarısından itibaren görülecek yağışların Muğla sahillerinde kuvvetli olmasının beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi, bölgede gece yarısından itibaren görülecek yağışların Muğla sahillerinde kuvvetli olmasının beklendiğini bildirdi. nbsp;Antalya Bölgesel Tahmin Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün bölgede hava az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren parçalı bulutlu, gece yarısında sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacak. Yağışlar Muğla sahil kesiminde kuvvetli olacak. nbsp;Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, rüzgar kuzey ve batı, Antalya Körfezi'nde öğle saatlerinde güney yönlerden orta kuvvette esecek. nbsp;Denizlerde rüzgar Bodrum-Kumluca arasında batı ve kuzeybatı, Kumluca-Anamur arasında güney ve güneydoğudan 3 ile 5 kuvvetinde, dalga yüksekliği 0,5 ile 2 metre arasında olacak.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...