Antalya'da orman yangını

/ Kaynak: AA
Antalya'da orman yangını

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'nın Kumluca ilçesinde iki ayrı noktada eş zamanlı çıkan orman yangınları, ekiplerin etkili müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'nın Kumluca'ya bağlı Beykonak Beldesi Şirlenğiç Mahallesi ile Kumluca-Antalya karayolu Beşikçi köyü yol ayrımı yakınlarında, henüz tespit edilemeyen nedenle orman yangını çıktı. Her iki yangına havadan bir helikopter, karadan ise Kumluca ve Kaş nbsp;Orman İletme Müdürlüğüne ait 10 arozöz, Kumluca, Finike, Beykonak ve Mavikent belediyelerine ait itfaiye ekipleri ile 50 yangın söndürme işçisi müdahale etti. Rüzgara rağmen ekiplerin etkili müdahalesiyle kısa sürede kontrol atina alınan yangınlarda yaklaşık 5 dekar tarım arazisi ve 5 dekar kızılçam ormanı zarar gördü. Yangın bölgelerinde ekiplerin soğutma çalışmalarının devam nbsp;ettiği bildirildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...