Annesine ve gelinine eziyet eden adama 25 yıl hapis

/ Kaynak: CHA
Annesine ve gelinine eziyet eden adama 25 yıl hapis

YAŞAM Haberleri  / CHA

Samsun'da annesi 86 yaşındaki annesinin yaşlılık maaşını bıçak zoruyla alan ve gelinine şiddet uygulayan Ahmet Dağaşan'a, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Olay Samsun'da bir yıl önce Atakum ilçesinde meydana geldi. Hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden suçu işlediği tarihte yeni çıkan Ahmet Dağaşan, oğlunun evine gitti. Burada torunuyla birlikte annesi Rahime Özdemir'den para istedi. Yaşlılık maaşı alan kadın parayı vermek istemeyince evdeki gelinini ve annesini döven Dağaşan, yastığın altına saklı olan paraları alarak evden uzaklaştı. Oğlunun kendisini tehdit etmesi üzerine yaşanan olayı kimseye anlatmayan yaşlı kadın, 2 hafta sonra tekrar gelerek banka kartını ve kendi üzerine olan otomobilin anahtarını bıçak zoruyla isteyen oğlunun şiddetinden bıkarak torununun eşiyle birlikte polise giderek oğlundan şikayetçi oldu. nbsp;Yapılan suç duyurusunun ardından kısa sürede yakalanan Ahmet Dağaşan, annesine 2 kez gasp ve eziyet etmek, gelinini ise yaralamak suçlarından tutuklu olarak yargılanmaya başlandı. Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Dağaşan, "Benden kurtulmak istiyorlar. Onun için bana iftira atıyorlar. Ben böyle bir şey yapmadım." dedi. nbsp;Yaklaşık 1 yıl süren yargılamanın ardından mahkeme, sanığa 2 gasp, yaralama ve eziyet etme suçlarından toplam 25 yıl hapis cezası verdi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...