Annenin zor kararı

Annenin zor kararı

YAŞAM Haberleri

Çift yüzlü bebek için uzun süre düşünen anne ve baba, 'O bizim canımızdan bir parça. Doğmasını çok istiyoruz' diye konuştu.

Avustralyalı Renee Young ve Simon Howie çifti hayatlarının en zor kararının arefesinde bulunuyor. Renee, 19 haftalık hamile... Ancak ortada büyük bir problem var: Doğacak olan bebek iki başlı, iki beyinli ve birbirine yapışık iki yüzlü... Önce ikiz zannettikleri bebeğin tamamen simetrik iki yüz ve yapışık iki beyine sahip olması karşısında genç karı koca şoke olmuş durumda... Doktorlar, "Bebeğiniz ileride 'ucube' olarak gözükebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir, alalım" demesine rağmen Renee ve Simon, düşünüp taşınıp sonunda bebeğin dünyaya gelmesine karar vermiş... 19 haftalık bebeğin kalbinin iyi çalıştığı, beyin fonksiyonlarının da yerinde olduğu bildiriliyor. Renee, "Ne olursa olsun o benim canımdan bir parça, onu çok istiyorum" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...