Annemizden öğrendik

Düzenleyen:
Annemizden öğrendik

YAŞAM Haberleri

Erciyes Anadolu Holding ‘Biz dağ gibi böyle koca yürekli olmayı, gölgemizle güven vermeyi annemizden öğrendik' sloganıyla tüm annelerin anneler gününü kutluyor.

Farklı sektörlerdeki lider markalarıyla tanınan Erciyes Anadolu Holding,  hayatın her anında arkamızda dağ gibi duran annelerimiz için özel bir 
film yayınladı. ‘Türkiye’nin dağ gibi arkasındayız’ diyerek yola çıkan  holding, Anneler Günü’nü kutlarken çalışanlarının sesine kulak verdi. 

İstikbal, Bellona, Mondihome, Doqu Home ve Gümüşsuyu çalışanlarının  annelerini anlattığı filmde; yüzlerce sıcak hikayenin içinden çıkan, sevgi,  şefkat, özveri, dirayet ve emekle arkamızda dağ gibi duran anneler  anlatılıyor.

Annemizden öğrendik«Dağ gibi arkandayız Türkiyem» mottosuyla tanınan ve sosyal  sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Erciyes Anadolu Holding, ‘Annemizden Öğrendik’ filmiyle arkamızda dağ gibi duran annelerimizin gününü kutluyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...