Anneleri mutlu etmek çok kolay

Düzenleyen:
Anneleri mutlu etmek çok kolay

YAŞAM Haberleri

Annelerimizi mutlu etmenin pek çok yolu var elbet ama sürpriz hazırlarken birkaç tavsiyeyi dikkate almanızda fayda var.

Duygu YILMAZ

Kadına verilen sosyal kimliklerden belki de en kıymetlisi ‘annelik’. Ancak hayatın akışı içerisinde annelerimize duyduğumuz sevgiyi her gün dile getiremiyor olabiliriz. Yemeyip yediren, giymeyip giydiren, çoğu zaman evladıyla ilgilenirken kendini unutan annelerimize içimizdeki o büyük sevgiyi göstermenin en iyi fırsatı ise ‘8 Mayıs Anneler Günü’.  Annelerimizi mutlu etmenin pek çok yolu var elbet ama sürpriz hazırlarken birkaç tavsiyeyi dikkate almanızda fayda var. Annenize hediye seçerken bir ev eşyası değil onu özel hissettirecek, özenle seçilmiş bir hediyeyi tercih etmelisiniz.

UNUTULMAZ BİR HEDİYE VERİN

Evin bozulan bir eşyasını yenilemek için bu özel günü fırsata çevirmemelisiniz. Unutmayın bir annenin evladından istediği şey aslında bir hediye değil düşünülmek ve o sevgiyi hissetmektir. Bütçenizi zora sokacak bir hediye yerine annenize tabiatın içinde bir gezi rotası hazırlayabilirsiniz. Annenizi hatta bütün kadınları mutlu edebilecek sürprizler içerisinde 'bakım günü' seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Son olarak unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız annenizin adına bir yardım kuruluşuna bağışta bulunarak gönlünü fethedebilirsiniz.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...