Anne ve oğlunun feci ölümü! Dini nikahlı eşi önce vurdu, sonra kaçtı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Anne ve oğlunun feci ölümü! Dini nikahlı eşi önce vurdu, sonra kaçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Amasya'da yaşayan Sunay Aslan Kaya ve dini nikahlı eşi Kadir Y., sabaha saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde tartıştı. Kadir Y., dini nikahlı eşi ve oğlunu tabancayla vurdu ve olay yerinden kaçtı.

Amasya'da komşular düğün sabahına çifte cinayet şokuyla başladılar. Taşova ilçesinde yaşayan ve köyde koyunculuk yaparak geçimini sağlayan Kadir Y. (51), bitişikteki akrabalarının bugün başlayacak düğünü öncesi sabah saatlerinde dini nikahlı olduğu eşi Sunay Aslan Kaya (47) ile tartışmaya başladı.

ANNE VE 19 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Tartışmada tansiyon yükselince cani koca dini nikahlı eşi Sunay Aslan Kaya (47) ve üvey oğlu Anıl Kadir Babal’ı (19) tabancayla vurdu. Anne ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kanlar içindeki anne ve oğlunun cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kaçan katil zanlısını yakalamak için bölgeye jandarma komando ekipleri sevk edildi.

'BUGÜN DÜĞÜNÜMÜZ VARDI'

Düğün hazırlığı yaparken şok cinayetle karşılaştıklarını anlatan yakınları Havva Yıldırım, “Bugün düğünümüz vardı. Misafirlerimiz gelmişti. Bu olay oldu. Yandık. Çok üzgünüz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...