Anne Biçer: Oğlum 'Beni kurtarın' diye haber gönderdi

Anne Biçer: Oğlum 'Beni  kurtarın'  diye haber  gönderdi

YAŞAM Haberleri

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin evlat nöbeti sürerken ailelerden Ayşegül Biçer, evladından haber aldı.

Oğlu Mustafa Biçer'in HDP’liler tarafından kaçırıldığını ve bunun kesin olduğunu bildiğini belirten Ayşegül Biçer, oğlunun kendisine "Beni kurtarın" dediğine dair bilgi ulaştığını ve HDP’den oğlunu almadan buradan kalkmayacağını söyledi. Parti binası önünde oturan anne Ayşegül Biçer, gerginlik sırasında ise fenalaştı. Bölgede ilk müdahaleyi polis ekipleri yaptı. Yoğun güvenlik tedbiri alan ekipler, HDP’lilerin Biçer’e yaklaşmasına da izin vermedi.

KENDİ EVİMİZİ KENDİMİZ YIKTIK
Yaklaşık bir sene evvel çocuğu teröristler tarafından dağa kaçırılan bir başka acılı aile ise nöbetlerini sürdürüyor. Baba Celil Begdaş "Biz HDP’ye oy vererek kendi elimizle kendi evimizi yıktık" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...