Anlayamazsın diyen çocuk sosyal medyayı salladı

Anlayamazsın diyen çocuk sosyal medyayı salladı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'daki Boat Show tekne fuarında ailesinin kendisine hediye olarak 100 bin euroluk tekne aldığı çocuğun gözyaşları sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz günlerde "Boat Show" etkinliğinde yapılan bir röportaj gündeme damgasını vurdu. Ailesinin 13 yasındaki oğluna aldığı 100 bin euroluk tekne ve sonrasında o çocukla yapılan röportaj sosyal medyayı salladı.Çocuğun gözyaşlarına hakim olamayıp tekne sevgisini soran sunucuya "Anlayamazsınız" cevabını vermesi günlerdir sosyal medyanın diline dolanmış durumda bulunuyor.Bu videonun popülaritesinden faydalanmak isteyen birçok marka da "#anlayamazsınız" hashtag'iyla sosyal medya kampanya çalışmalarını başlattı. Kısa sürede Twitter'da Trending Topic olmaya başlayan "#anlayamazsınız" videosu, YouTube'da da iki gün içinde 110 bin defa izlenmeyi başardı.Gündemin dinamiğini sosyal medya kampanyalarına dönüştüren; diğer bir deyişle gündemin kaymağını yiyerek etkileşimlerini artırma yolunu seçen markalar da "Anlayamazsınız" ve "Beni en çok çeken şey motorun yaptığı dalga, köpürtmesi" repliklerini tweet'lerine bir bir taşımaya başladılar.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...