Ankara’da kız arkadaşına kafa atan kişi kameralara takıldı

Düzenleyen:
Ankara’da kız arkadaşına kafa atan kişi kameralara takıldı

YAŞAM Haberleri

Kadına şiddetin yeni bir örneği Ankara'da yaşandı. Bir kişi sokak ortasında kız arkadaşına kafa attı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Gün geçmiyor ki yeni bir kadına şiddet vakası yaşanmasın... Bu kez adres Ankara... Bir kişi henüz bilinmeyen bir sebepten tartıştığı kız arkadaşına kafa attı. Kadın ise aldığı darbeler sonucunda bayıldı. Kadını yine erkek arkadaşı kaldırmaya çalıştı. O anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili polisin soruşturma başlatması bekleniyor.

ÖNCE KAFA ATTI, SONRA KALDIRMAYA ÇALIŞTI

Olay, 07.05.2022 tarihinde Ankara’da meydana geldi. İddialara göre, E.G. (24), henüz bilinmeyen bir sebepten kız arkadaşı A.D., ile yol kenarında tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce E.G., kız arkadaşına önce tokat attı daha sonra ise iterek ve savurarak kafa attı. Aldığı darbelerle bayılan A.D.’yi ise yine erkek arkadaşı E.G.'nin, kaldırmaya çalıştığı görüldü.

ANBEAN KAMERADA

O anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...