Ankara'da freni boşalan tır dehşet saçtı: 1'i polis 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara'da freni boşalan tır dehşet saçtı: 1'i polis 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep ve Mardin'in ardından bir tır faciası da Ankara'da yaşandı. Freni boşalan tır, kırmızı ışıkta duran araçları biçti.

Gaziantep ve Mardin'de yaşanılan acı kazalar sonrası bu akşam da Ankara'da yürekler ağza geldi. Polatlı ilçesi E90 kara yolu Cesur Kavşağı'nda saat 19.00 sularında freni boşalan Cengiz E. idaresindeki tır, kırmızı ışıkta bekleyen Mehmet S'nin otomobiline arkadan çarptı. Ardından otomobil, önünde duran başka bir tırın altına girdi. Tır da başka bir araca vurdu.

Ankara'da freni boşalan tır dehşet saçtı: 1'i polis 3 yaralı

Yaşanılan zincirleme kaza sonrası bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan Mehmet S, yanındaki Emin K. ve diğer otomobilde yolcu olarak bulunan polis memuru Çiçek G. hastaneye kaldırıldı. Emin K'nin sağlık durumun ağır olduğu öğrenildi. Tır şoförü Cengiz E. karakola götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...