Ankara'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: CHA
Ankara'da feci kaza, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / CHA

Ankara'da bir aracın kontrolden çıkarak orta refüje çıkması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Ankara'da bir aracın kontrolden çıkarak orta refüje çıkması sonucu 1 kişi öldü, araçta bulunan diğer 3 kişi ise yaralandı.Kaza, İncek Bulvar'ı üzerinde meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen Elif Özdemir (23) idaresindeki 35 BAL 06 plakalı araç, virajı alamayarak orta refüje çıktı. Kazada araç içinde bulunan Okan Özdemir (25) hayatını kaybederken Pelin Açıkgöz (23), Mehmet Ali Geren (24) ile şoför Özdemir yaralandı. Yaralılar Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.Kazayı arkadan gelen araçtaki vatandaşlar fark etti. Kazayı gören vatandaş hemen polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye gönderildi. Gelen sağlık ekipleri, Okan Özdemir'in tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini tespit ederek üzerini örttü. Sağlık ekipleri bariyerleri devirerek orta refüje çıkan araçta gaz kaçağı olduğunu belirledi. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardında gaz kaçağı kesildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...