Ankara Ziya Gökalp Caddesi trafiğe kapatılacak

/ Kaynak: AA
Ankara Ziya Gökalp Caddesi trafiğe kapatılacak

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara Ziya Gökalp Caddesi asfalt çalışması nedeniyle yarın saat 22.00'dan 5 Ağustos Pazartesi saat 06.00'a kadar trafiğe kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ziya Gökalp nbsp;Caddesi'nin Atatürk Bulvarı ile Aksu Caddesi arasında kalan kısmında asfalt nbsp;çalışması yapılacağından yol, Cebeci istikametine yarın akşam saat 22.00'dan, 5 nbsp;Ağustos Pazartesi sabah saat 06.00'ya kadar trafiğe kapatılacak. nbsp;Ziya Gökalp Caddesi'nin bu bölümünde deforme olan asfalt zemin trimmer nbsp;ile kazılıp yeniden birinci tabaka asfalt serimi gerçekleştirileceğinden, yol nbsp;trafiğe kapatılırken karşı yönden trafik akışı normal olarak sağlanacak. Aynı nbsp;güzergah üzerinde asfalt serimi nedeniyle de 10 Ağustos Cumartesi günü saat nbsp;06.00'dan, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 06.00'a kadar yolun çalışma yapılacak nbsp;kısmı tamamen trafiğe kapatılacak. Karşı yönde trafik akışı normal olarak nbsp;sürdürülecek.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...